Основни подаци о мени

Ovaj blog predstavlja sve one grupe razočaranih studenata koji su nezadovoljni svojim statusom, razapeti uslovima, užasnuti problemima koji ih okružuju i načina na koji se isti zataškavaju. Ovaj blog predstavlja sve one koleginice i kolege koji vegetiraju na fakultetu i nemaju snage da podignu svoj glas protiv nepravde. Ovaj blog će objavljivati istinu i dozvoliti svima da je vide.

среда, 8. децембар 2010.

Poruka dobrodošlice

WELCOME
NOTE

Dana 24. novembra 2010. godine Fakultet bezbednosti je proslavio 35 godina postojanja. Istog dana, u kasnim popodnevnim časovima, nekoliko studenata narečene višokoškolske ustanove okupilo se i osnovalo web projekat pod imenom „Fakultet beznadežnosti“ uz nadu da će naredne godine u isto vreme slaviti svoj prvi rođendan...

1 коментар:

  1. Podržavam vas. Simpatičan naslov bloga.

    Samo, bilo bi odlično (i išlo bi vama u korist) da smanjite količinu emocija, a povećate količinu informacija u tekstovima.

    Razumem vaš bes, ali vas on neće odvesti daleko. Pišite što objektivnije. Da biste to uradili - prvo se detaljno informišite o stvarima o kojima pišete.

    Takođe, vaš aktivizam na blogu morao bi da ima određenu praktičnu svrhu, a ne samo fiktivno pljuvanje studenata i uprave. Odlučite se - u čije ime govorite, šte želite, koga biste privukli svojim pisanjem, koga biste primarno kritikovali, šta je krajnji cilj vašeg "agitovanja"? Ne možete protiv svih. Nekada treba privući pobornike, ujediniti ih.

    Srećno!

    ОдговориИзбриши