Основни подаци о мени

Ovaj blog predstavlja sve one grupe razočaranih studenata koji su nezadovoljni svojim statusom, razapeti uslovima, užasnuti problemima koji ih okružuju i načina na koji se isti zataškavaju. Ovaj blog predstavlja sve one koleginice i kolege koji vegetiraju na fakultetu i nemaju snage da podignu svoj glas protiv nepravde. Ovaj blog će objavljivati istinu i dozvoliti svima da je vide.

уторак, 10. мај 2011.

Obaveštenje:



Izvinjavamo se na zakasneloj reakciji ali bilo je potrebno utrošiti više vremena nego obično kako bismo saznali koji su to opravdani razlozi. Evo informacija do kojih smo došli:

Predstava koja je trebalo da se održi u petak 06. maja odložena je zbog kašnjenja materijala neophodnih za njeno održavanje. Izborne kutije koje su ovom prilikom naručene iz Cejlona kasnile su pri utovaru pa je kao posledica toga drugi tovar, koji je sadržao glasačke listiće, krenuo iz Kašmira put Evrope ne sačekavši kutije. One su poslate brodom preko Indijskog okeana, starim trgovačkim putem kako bi stigle na vreme. Uspešno su nakon nekoliko dana plovidbe prošle Suecki kanal i našle se u vodama Sredozemnog mora. Tovar sa glasačkim listićima je na svom putu imao manjih poteškoća jer vremenski uslovi nisu bili zahvalni ali uspešno je, poput Huna, pošao kroz Vrata naroda i nastavio kroz Istočnu Evropu. Čak je u Belorusiji doštampano nekoliko listića po povoljnoj ceni. Iskustvo predsednika Lukašenka bilo je presudno za taj poduhvat. Sve se činilo da će se sve odigrati kako treba, ali ne lezi vraže, tovar sa kutijama opet je naišao na problem. Umesto da ide vozom preko Grčke tovar je zbog štrajka železnice u toj zemlji brodom nastavio do Turske. Marine su bile u zastoju zbog Praznika rada koji je prethodio i štrajka u Grčkoj pa je tovar morao duže da se zadrži. Iskrcan je u marini Marmaris gde je spakovan u autobus, potom u voz i preko Bugarske poslat u našu zemlju. Tovar sa listićima, za to vreme, prevaljivao je kilometre dnevno i nalazio se nadomak naše granice sa Mađarskom, više nije bilo sumnje da će listići stići na vreme. Problem su bile kutije. Kutije su sa železnice ponovo prebačene na drum kako bi što pre stigle. A onda se desilo sledeće. Kamionu sa pošiljkom gubi se svaki trag. U policiju su stigla neka saznanja zahvaljujući kojima su kutije pronađene. Naime, prateći trag tog tovara bugarska policija uspešno je pronašla i lišila slobode nekoliko pripadnika jedne od najopasnijih kriminalnih grupa na Balkanu koja se bavila krađom i preprodajom luksuznih automobila. Konvoj se, posle nekoliko dana, u pratnji policije vratio na trasu puta prema Srbiji ali došlo je do nesporazuma sa srpskim vlastima koje su pripremale hapšenje Radosava Savatijevića Keneta. Do daljih informacija nismo uspeli da dođemo zbog poverljivosti. Možemo da zaključimo da je tovar bio zadržan u Bugarskoj zbog sumnje u povezanost sa gonjenim kriminalcem. Uglavnom, pošiljka sa glasačkim kutijama bi trebalo da je na putu ili je već stigla u Beograd, na Fakultet bezbednosti. Izbora će biti, ne sekirajte se. The show must go on!




2 коментара:

  1. Анониман10. мај 2011. 18:03

    Pre ce biti da su smenjivali predsednicu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман21. мај 2011. 22:26

    Procitao sam sve vase clanke i primecuje se deklinacija u poletu. Steta. A i onako ste bili sranje.


    Fotograf.

    ОдговориИзбриши